Despre noi

SC MILIBUZ SRL este o firma de constructii cu sediul in Bacau, str. Al Russo nr. 22, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J04/2514/1992, avand CUI RO2816006.

Domeniul principal de activitate al firmei este executia constructiilor si confectiilor metalice, a constructiilor civile si industriale, montajul utilajelor si echipamentelor tehnologice. Pentru desfasurarea activitatii societatea dispune de urmatoarele utilaje si echipamente: aparate de sudura manuale si automate, utilaje de debitat cu plasma, polizoare, abkant hidraulic + manual, ghilotina manuala si hidraulica, strunguri, rotopercutoare, compresoare, instalatie de sablat, masina de debitat oxigaz cu comanda numerica, buldoexcavator, autocamioane si bascula, doua automacarale hidraulice, macara turn, pod rulant.

Societatea isi desfasoara activitatea de constructii in baza de productie situata pe Calea Moinesti nr. 34.

Societatea are implementat un Sistem de Management Integrat (Calitate – Mediu – Sanatate si Securitate Ocupationala) si dispune de urmatoarele certiifcate : SR EN ISO 9001:2008; SR EN ISO 14001:2005; OHSAS 18001:2007. De asemenea dispunem de autorizatia SR EN ISO 3834-2:2006 pentru urmatorul domeniu : structuri metalice sudate pentru structuri civile si industriale.

Ca activitate subsidiara celei de constructii, societatea se ocupa si cu inchirierea de utilaje si echipamente de constructii, servicii de debitare oxigaz pe masina cu comanda numerica, inchirierea de spatii de productie si de depozitare.

Un alt domeniu de activitatei este cel al comertului cu produse alimentare si textile. Activitatea de comert se desfasoara prin intermediul a 3 magazine alimentare (doua din cele trei magazine sunt cu autoservire si au o suprafata de 200 mp respectiv 300 mp) si a unui magazin de haine si produse cosmetice cu o suprafata de 120 mp.

Cifra medie de afaceri a societatii pe ultimii 3 ani a fost de aproximativ 1.7 milioane de euro.